اجتماعی

تفکر امام خمینی (ره) همچنان موجب وحشت قدرت‌های جهانی است

تفکر امام خمینی (ره) همچنان موجب وحشت قدرت‌های جهانی است

امام جمعه بغداد با اشاره به تاثیرات گسترده انقلاب اسلامی ایران بر جهان اسلام تأکید کرد: انقلاب به رهبری امام خمینی (ره)، در برابر نظام سلطه جهانی ایستاد و همچنان به مسیر خود با اقتدار ادامه می‌دهد.

به گزارش اکوالبرز، آیت‌الله سید یاسین موسوی در مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در کرج، اظهار داشت: امام خمینی (ره) در زمانی که جهان به دو قطب شرق و غرب تقسیم شده بود، حکومتی مستقل با محوریت دین و مردم‌سالاری دینی در ایران پایه‌گذاری کرد؛ در زمانی که مسلمانان در جهان جایگاهی نداشتند، امام (ره) پرچم ایمان را برافراشت و نظامی نوین بر اساس استقلال و عزت اسلامی بنیان نهاد.

وی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی، قطب جدیدی از قدرت در جهان با محوریت ایران اسلامی و رهبری امام خمینی (ره) شکل گرفت که تا امروز نیز ادامه دارد و موجب ترس قدرت‌های استکباری مانند آمریکا شده است.

آیت‌الله موسوی با اشاره به همبستگی ملت‌های منطقه با آرمان‌های انقلاب اسلامی گفت: مردم عراق از ابتدای پیروزی انقلاب، دل در گرو آن داشتند و امروز نیز بخشی از لشکر فکری و عقیدتی ولایت فقیه هستند و تا آزادی قدس و ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) در مسیر مقاومت باقی خواهند ماند.

امام جمعه بغداد خاطرنشان کرد: آمریکا با اشغال عراق مدعی آزادی ملت ما بود، اما در عمل منابع کشور ما از جمله درآمدهای نفتی و مالیاتی در اختیار خزانه‌داری آمریکاست؛ این وابستگی نشان می‌دهد که تفکر «نه شرقی، نه غربی» امام خمینی (ره) هنوز زنده و راهگشاست.

وی با اشاره به استمرار تفکر ولایت در قالب نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ادامه‌دهنده مسیر ائمه اطهار (ع) در عصر غیبت کبری است و امروز افتخار ملت ایران، داشتن رهبری الهی و حکیم مانند امام خامنه‌ای است که ایران را به جایگاه قدرت جهانی رسانده است.

آیت‌الله موسوی در پایان گفت: ملت ایران باید قدر استقلال و عزتی را که از راه انقلاب و ولایت به دست آورده‌اند، بدانند؛ چرا که عزت امروز، محصول ایستادگی دیروز است.

کدخبر: 729

  • کپی شد
  • کپی شد
کپی شد