عملیات غافلگیرانه پلیس البرز، سارقان حرفهای را زمینگیر کرد

فرمانده انتظامی استان البرز از شناسایی و دستگیری دو سارق حرفهای با سابقه ۱۰۰ فقره سرقت از استخرهای شنا در سطح استان خبر داد.
به گزارش اکوالبرز، سردار حمید هداوند اعلام کرد: در پی دریافت گزارشهایی مبنی بر وقوع سرقت از استخرهای سطح استان، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس قرار گرفت.
وی افزود: بررسیهای میدانی و تخصصی نشان داد که سارقان با مراجعه به استخرها، اقدام به تخریب قفل کمدهای شخصی شهروندان کرده و اموالی نظیر گوشی تلفن همراه، ساعت، وجه نقد و طلاجات را به سرقت میبردند.
سردار هداوند خاطرنشان کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، دو سارق حرفهای در این پرونده شناسایی و طی عملیاتی غافلگیرانه در مخفیگاه خود دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی البرز ادامه داد: متهمان که دارای سابقه کیفری هستند، در مواجهه با شواهد و مستندات موجود، به ارتکاب ۱۰۰ فقره سرقت از استخرهای استان اعتراف کردند.
وی همچنین از دستگیری یک نفر به اتهام خرید اموال مسروقه خبر داد و گفت: پرونده متهمان پس از تکمیل، برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی تحویل داده شده است.
کدخبر: 1266