استان البرز

اشتغال، گامی مؤثر در اصلاح و بازگشت زندانیان به جامعه

اشتغال، گامی مؤثر در اصلاح و بازگشت زندانیان به جامعه

مدیر مجتمع ندامتگاهی قزلحصار از اشتغال ۸۷۰ زندانی در کارگاه‌ها و کارخانجات تولیدی این ندامتگاه خبر داد.

به گزارش اکوالبرز، اله‌کرم عزیزی اظهار داشت: این زندانیان در کارگاه‌های مختلفی از جمله خیاطی، پیراهن‌دوزی، مونتاژ لامپ و کلید پریز، کیف‌دوزی با چرم، سراجی، نساجی و دوچرخه‌سازی مشغول به کار هستند.

وی افزود: محکومان واجد شرایط بر اساس سطح مهارت و نوع محکومیت در این کارگاه‌ها مشغول می‌شوند و از مزایایی نظیر بیمه بی‌نام نیز بهره‌مند هستند.

عزیزی با اشاره به پرداخت حقوق ماهیانه به زندانیان شاغل گفت: اشتغال یکی از محورهای مهم در برنامه‌های اصلاحی و تربیتی سازمان زندان‌هاست و به فرآیند اجتماع‌پذیری زندانیان کمک شایانی می‌کند.

وی اضافه کرد: با برنامه‌ریزی دقیق و افزایش ظرفیت کارگاه‌ها، زندانیان واجد شرایط به صورت روزانه از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ در محل کار خود حضور دارند.

ندامتگاه قزلحصار از مجموعه زندان‌های مستقر در کرج است که تحت نظارت اداره کل زندان‌های استان تهران فعالیت می‌کند.

کدخبر: 1225

  • کپی شد
  • کپی شد
کپی شد