استان البرز

چاه آب ۲۵ لیتری شهرک ناز به زودی به مدار می‌پیوندد

چاه آب ۲۵ لیتری شهرک ناز به زودی به مدار می‌پیوندد

فرماندار شهرستان فردیس از نزدیک شدن چاه آب جدید شهرک ناز به مرحله بهره‌برداری خبر داد و گفت: عملیات حفر این چاه با ظرفیت تخمینی ۲۵ لیتر در ثانیه، به‌صورت شبانه‌روزی و جهادی در حال انجام است.

به گزارش اکوالبرز، حسین شیزرپور با تأکید بر اهمیت این پروژه در تقویت زیرساخت‌های آبرسانی شهری گفت: اجرای این طرح با هدف رفع کمبود آب در منطقه، در دستور کار فوری قرار گرفت و بخش قابل‌توجهی از نیاز آبی شهرک ناز را در آینده تأمین خواهد کرد.

فرماندار فردیس افزود: این طرح گامی مهم در جهت توسعه منابع آبی و پاسخ به مطالبات مردمی است و تأثیر مستقیمی بر بهبود وضعیت آبرسانی شهرستان خواهد داشت.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی مجموعه آبفا، پیمانکاران و دستگاه‌های خدمات‌رسان، بر ضرورت هم‌افزایی بین دستگاه‌ها و مشارکت مردم در مدیریت بحران آب تأکید کرد.

شیزرپور در پایان با اشاره به طرح‌های در دست اجرا، از جمله خط انتقال ۹۰۰ میلی‌متری و چاه‌های جدید، اظهار امیدواری کرد: با بهره‌برداری از این طرح‌ها و همراهی مردم، شاهد کاهش محسوس مشکلات ناشی از کم‌آبی در شهرستان فردیس خواهیم بود.

کدخبر: 1194

  • کپی شد
  • کپی شد
کپی شد