استان البرز

برخورد سه خودرو در کندوان؛ اعزام بالگرد برای انتقال مصدومان

برخورد سه خودرو در کندوان؛ اعزام بالگرد برای انتقال مصدومان

رییس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از وقوع یک تصادف زنجیره‌ای میان سه دستگاه خودرو در تونل کندوان خبر داد و اعلام کرد: در این سانحه که بعدازظهر دوشنبه رخ داد، هفت نفر مصدوم شدند.

به گزارش اکوالبرز، احمد مهدوی اظهار داشت: بلافاصله پس از اعلام حادثه به مرکز فوریت‌های پزشکی، تیم‌های اورژانس و امداد و نجات جمعیت هلال احمر از استان‌های البرز و مازندران به محل اعزام شدند.

وی افزود: در این حادثه، چهار مرد و سه زن دچار آسیب شدند که پس از ارائه خدمات اولیه درمانی در محل، پنج نفر از مصدومان با استفاده از آمبولانس‌های هلال احمر و بالگرد اورژانس استان البرز به بیمارستان شهید مدنی کرج منتقل شدند و دو مصدوم دیگر نیز توسط اورژانس مازندران به مراکز درمانی این استان انتقال یافتند.

دکتر مهدوی با اشاره به حجم بالای تردد در محور کندوان، از رانندگان خواست تا با رعایت سرعت مطمئنه، توجه به علائم راهنمایی و رانندگی و پرهیز از سبقت غیرمجاز، از بروز حوادث ناگوار در جاده‌های کوهستانی پیشگیری کنند.

کدخبر: 1007

  • کپی شد
  • کپی شد
کپی شد