اقتصادی

تندیس زرین جایزه ملی تعالی سازمانی به فولاد مبارکه رسید

تندیس زرین جایزه ملی تعالی سازمانی به فولاد مبارکه رسید

شرکت فولاد مبارکه اصفهان موفق به دریافت تندیس زرین هفدهمین دوره اعطای جایزه ملی تعالی سازمانی در بخش ساخت و تولید در سطح سازمان های بزرگ شد.

در چارچوب برنامه‌های توسعه صنعتی و به منظور ارتقای سطح بهره وری و توسعه تعالی در شرکت‌ها و سازمان‌های ایرانی، معرفی الگوی ملی تعالی سازمانی و ارزیابی سازمان‌ها با حمایت وزارت صنایع و معادن وقت از سال ۱۳۸۲ آغاز شد و به پشتوانه وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) و به همت مرکز تعالی سازمانی سازمان مدیریت صنعتی تاکنون تداوم داشته و روند رو به توسعه‌ای را طی کرده است. 

بر این اساس، سازمان مدیریت صنعتی امسال نیز همچون ۱۶ سال گذشته اقدام به اعطای جایزه ملی تعالی سازمانی از طریق تشکیل تیم‌های ارزیابی، ‌بازدید از سازمان‌ها و شناسایی شرکت‌ها و سازمان‌های سرآمد و برتر براساس مدل علمی و معتبر کرده است. 

این جایزه با دارا بودن نظام نامه وزارت صنعت، معدن و تجارت و تاییدیه سازمان ملی بهره‌وری، هم‌اکنون معتبرترین و با قدمت ترین جایزه ملی در حوزه تعالی و بهره‌وری است.

به گزارش اکوالبرز، در هفدهمین دوره همایش تعالی سازمانی و هفدهمین دوره اعطای جایزه ملی تعالی سازمانی که در محل سازمان مدیریت صنعتی و با حضور «امیر بیات ترک» رییس هیات عامل ایدرو برگزار شد، شرکت مادر تخصصی میدکو و شرکت مهندسی ساخت برق و کنترل مپنا موفق به دریافت تندیس سیمین بخش ساخت و تولید در سطح سازمان‌های بزرگ شدند.

برپایه این گزارش، شرکت صنایع پمپیران، شرکت فولاد امیرکبیر کاشان و شرکت پتروشیمی زاگرس موفق به دریافت تندیس بلورین در بخش ساخت و تولید در سطح سازمان‌های بزرگ شدند.

در ۱۷ سال اخیر برگزاری جایزه ملی تعالی سازمانی تعداد سازمان‌های حاضر در فرایند جایزه ملی تعالی از لحاظ ابعاد سازمانی شامل ۷۰ درصد سازمان‌های بزرگ (بالای ۱۵۰ نفر)، ۲۲ درصد سازمان‌های با ابعاد متوسط (بین ۵۰ تا ۱۵۰ نفر) و هشت درصد سازمان‌های کوچک (زیر ۵۰ نفر) بوده اند.  

با توجه به بخش‌بندی‌های جایزه ملی تعالی سازمانی، در حوزه ساخت و تولید ۵۱.۹ درصد، در حوزه خدمات ۴۱.۹ درصد، ۴.۲ درصد در حوزه سلامت و دو درصد در حوزه‌های آموزش و بخش عمومی در فرایند جایزه ملی حاضر بودند. 

در هفدهمین دوره اعطای جایزه ملی تعالی سازمانی، برخی شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف خصوصی و دولتی در حوزه‌های بانک و بیمه، نفت، گاز و پتروشیمی، صنایع معدنی و فولاد، شهرداری‌ها، دستگاه‌های دولتی استانی، عمرانی، رسانه، تشکل‌ها، دارویی، حمل و نقل، فناوری اطلاعات، کاشی و سرامیک، خدمات مهندسی و مشاوره مورد ارزیابی قرار گرفتند.  

در هفدهمین دوره جایزه ملی تعالی سازمانی در سال ۹۸، تعداد ۱۵ سازمان در سطح تندیس، ۳۱ سازمان در سطح تقدیرنامه برای تعالی و ۱۲ سازمان برای گواهی تعهد به تعالی از بین شرکت‌های بزرگ و معتبر کشور در جایزه ملی تعالی سازمانی ثبت نام کردند. 

  • کپی شد
  • کپی شد
کپی شد