البرز

 ساماندهی تولید و عرضه محصولات کشاورزی ارگانیک در البرز

 ساماندهی تولید و عرضه محصولات کشاورزی ارگانیک در البرز

رئیس گروه محیط زیست و سلامت و مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز از تشکیل کمیته استانی توسعه محصول ارگانیک و گواهی شده در البرز خبر داد.

به گزارش اکو البرز؛ رئیس گروه محیط زیست و سلامت و مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: در راستای حمایت از توسعه کشاورزی ارگانیک و ساماندهی تولید و عرضه محصولات کشاورزی ارگانیک و گواهی شده (دارنده نشان حد مجاز آلاینده‌ها) سازمان جهاد کشاورزی استان البرز اقدام به تشکیل کمیته استانی توسعه محصول ارگانیک و گواهی شده نمود.

«فاطمه بشیری» هدف از اجرای این طرح را حفظ حاصلخیزی خاک و کیفیت آب و تنوع زیستی به عنوان منابع پایه و در نتیجه ایمنی مواد غذایی زراعی، باغی، دامی و آبزیان و تأمین سلامت و کاهش بیماریهای ناشی از آلاینده‌ها و همچنین تقویت اقتصاد جوامع محلی و تحقق استانداردهای ملی و بین المللی عنوان کرد. 

وی افزود : در این راستا ۲۱ مورد درخواست صدور پروانه نشان حد مجاز آلاینده‌ها در سطح ۴۱ هکتار ثبت گردیده و ارتقاء کیفیت تولید محصولات پیاز، خیار بادمجان، فلفل دلمه‌ای، ذرت شیرین، به لیمو، سیر خشک، توت فرنگی و گوجه فرنگی گلخانه‌ای و فضای باز، گیلاس و سیب با پیش‌بینی تولید ۳۸۰۰ تن در دستور کار قرار گرفته است.

بشیری سیاست‌های تشویقی جهت افزایش تمایل بهره‌برداران به تولید محصول گواهی شده را به شرح زیر اعلام کرد: تخفیف ۹۰ درصدی در هزینه تعرفه صدور نشان حد مجاز آلاینده‌ها، تخفیف ۲۰ درصدی در حق بیمه سهم بیمه گذار برای تولیدکنندگان محصولات گواهی شده، درج حداقل ۲۵ درصد یارانه کاهش سود بانکی در موافقت نامه‌های مربوط در بخش‌های تولید و توسعه و فرهنگ‌سازی محصولات گواهی شده و استفاده از تسیهلات یارانه‌دار از محل کمک‌های فنی و اعتباری در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/ 

  • کپی شد
  • کپی شد
کپی شد