احتمال خسارت به محصولات کشاورزی به دلیل کاهش دما
مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز از احتمال خسارت به محصولات کشاورزی به دلیل کاهش 6 تا 10 درجهای دمای استان خبر داد.
به گزارش اکو البرز؛ «محمدرضا فلاح نژاد» با بیان این مطلب ضمن اعلام وضعیت هشدار سطح زرد به کشاورزان اظهار داشت: بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان حاکی از گذر امواج ناپایدار ضعیف از منطقه البرز مرکزی است که به موجب آن از امروز یکشنبه 6 مهرماه تا اوایل وقتسه شنبه مورخ 8 مهر روند کاهش محسوس دمای 6 تا 10 درجه سانتیگراد در مناطق مختلف استان خواهیم داشت.
«محمدرضا فلاح نژاد» افزود: در این راستا احتمال خسارت به محصولات کشاورزی به دلیل ماندگاری آن پیشبینی میشود که باید بیش از پیش مورد توجه کشاورزان و باغداران قرار گیرد.
وی خطاب به فرمانداران شهرستانهای استان به عنوان رؤسای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستانهای استان یادآور شد: باتوجه به نوع و اثر مخاطره، مسئولین ذیربط ضمن آگاهی از وجود پدیده جوی، تدابیر لازم را درصورت نیاز اتخاذ نمایند .
مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز تصریح کرد: همچنین لازم است تمهیدات لازم به منظور اطمینان از تسریع در برداشت سیب، انگور، پنبه، ذرت و انتقال محصولات برداشت شده به مکانهای مسقف و کنترل دما و رطوبت سالنهای تولیدی ( از قبیل گلخانه، دامداری، مرغداریها و سالنهای پرورش قارچ ) و همچنین محافظت از کندوهای زنبور عسل در ارتفاعات و تامین خوراک مناسب برای زنبور جهت جلوگیری از خسارت احتمالی و پیشگیری از هرگونه بروز مخاطره ناشی از آن اقدام لازم به عمل آورند.
انتهای پیام/