البرز یکشنبه، 06 مهر 1399 - 10:53

احتمال خسارت به محصولات کشاورزی به دلیل کاهش دما

احتمال خسارت به محصولات کشاورزی به دلیل کاهش دما

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز از احتمال خسارت به محصولات کشاورزی به دلیل کاهش 6 تا 10 درجه‌ای دمای استان خبر داد.

به گزارش اکو البرز؛ «محمدرضا فلاح نژاد» با بیان این مطلب ضمن اعلام وضعیت هشدار سطح زرد به کشاورزان اظهار داشت: بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان حاکی از گذر امواج ناپایدار ضعیف از منطقه البرز مرکزی است که به موجب آن از امروز یکشنبه 6 مهرماه تا اوایل وقت‌سه شنبه مورخ 8 مهر  روند کاهش محسوس دمای 6 تا 10 درجه سانتیگراد در مناطق مختلف استان خواهیم داشت.

«محمدرضا فلاح نژاد» افزود: در این راستا احتمال خسارت به محصولات کشاورزی به دلیل ماندگاری آن پیش‌بینی می‌شود که باید بیش از پیش مورد توجه کشاورزان و باغداران قرار گیرد.

وی خطاب به فرمانداران شهرستان‌های استان به عنوان رؤسای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان‌های استان یادآور شد: باتوجه به نوع و اثر مخاطره،  مسئولین ذیربط ضمن آگاهی از وجود پدیده جوی، تدابیر لازم را درصورت نیاز اتخاذ نمایند .

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز تصریح کرد: همچنین لازم است تمهیدات لازم به منظور اطمینان از تسریع در برداشت سیب، انگور، پنبه، ذرت و انتقال محصولات برداشت شده به مکان‌های مسقف و کنترل دما و رطوبت سالن‌های تولیدی ( از قبیل گلخانه، دامداری، مرغداری‌ها و سالن‌های پرورش قارچ ) و همچنین محافظت از کندوهای زنبور عسل در ارتفاعات و تامین خوراک مناسب برای زنبور جهت جلوگیری از خسارت احتمالی و پیشگیری از هرگونه بروز مخاطره ناشی از آن اقدام لازم به عمل آورند.

 

انتهای پیام/